markt van morgen


Ik doe mee aan de markt van morgen op 13 juli in Antwerpen! 😀 Een kunstmarkt voor ontwerpers.

De juwelen die ik ga verkopen, zet ik ook op dawanda, dan kun je alvast neuzen & uitkiezen. Zoals deze ring (links) en een ketting van glas en lava!

Als je graag iets wil reserveren geef je me maar een seintje op kristienberghs at gmail dot com, of als je verliefd bent op iets kun je het natuurlijk ook meteen kopen! (je mag het binnen de week na ontvangst terugsturen als blijkt dat het toch niet je ding was, no worries!)

2 thoughts on “markt van morgen

 1. Hoi Kristien,Ik zou heel graag naar de markt komen op 13 juli, ben echt benieuwd naar je nieuwste creaties! Wat jammer van je juwelen die je verloren hebt! Maar gelukkig is het je creativiteit niet dat je kwijt bent 🙂 Ik heb erg genoten van je blog, het was alweer een tijdje geleden dat ik het gelezen heb. Tot wat later, en veel succes en inspiratie!! Ik vind de Picasso Jasper echt prachtig!!!groetjesAns

  Like

 2. Hoi Kristien,

  Ik zou heel graag naar de markt komen op 13 juli, ben echt benieuwd naar je nieuwste creaties! Wat jammer van je juwelen die je verloren hebt! Maar gelukkig is het je creativiteit niet dat je kwijt bent 🙂 Ik heb erg genoten van je blog, het was alweer een tijdje geleden dat ik het gelezen heb. Tot wat later, en veel succes en inspiratie!! Ik vind de Picasso Jasper echt prachtig!!!

  groetjes
  Ans

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s